joi, 31 martie 2011

1996, iunie: Cenaclişti chiustengeni, prin Cişmigiu, în pauză de [Bookarest]De la stânga, la Poeme de stânga: Sorin Dinco şi Grig Şoitu. În Cişmigiul din 1996. Poză executată de un pensionar în trecere spre mesele cu table. Pozaţii erau în pauza dintre Bookarest-ul de dimineaţă şi cel de p.m.

6 comentarii:

 1. asa rau aratam?

  sau...eu eram pensionarul executant&dedublat?

  esti tare! de unde le scoti, frate?

  RăspundețiȘtergere
 2. nostalgia mea e focalizată pe pantofii de atunci... tu aveai sandale:) eu aveam ceva negru... "toţi pantofii din viaţa mea", iaca o posibilă carte:)

  RăspundețiȘtergere
 3. luați de-aici o poză de dinainte de marți, de dinainte de păi, cam de pe vremea lui liz și a lui vali (grig știe la ce mă refer):

  http://mircea-tuglea.blogspot.com/2009/01/ca-s-tii.html

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna ziua
  Va deranjez pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1
  Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi um mail la adresa iacob_ctin@yahoo.com cu titlul pe care il doriti si linkul
  O zi buna va doresc

  RăspundețiȘtergere